Løsninger

Importører af køretøjer og maskiner

Vi giver markedets længste 36 måneders garanti på alle apparater.

Til vores kunder Danmark har vi en mobil installations- og vedligeholdelsesydelse, der betjener kunder on-site i terminaler, fabrikker, havne, eller der hvor kundens køretøj nu måtte befinde sig.

Ud over den mest avancerede kamera- og radarteknologi i branchen tilbyder Katveturva køretøjs- og maskinimportører en problemfri og brugervenlig garantiydelse, hvor køretøjs- og maskinsælgeren henviser slutkunden direkte til service hos Katveturva.

Katveturva er ansvarlig for service- og garantihåndteringen og efter behov sørger man for eksempel også for kameraskift hos slutkunden.

Til installation af Katveturvas løsninger har Katveturva udgivet en omfattende installationsvejledning. Selv hvis det er forhandleren, der har installeret udstyret, er det 100 % Katveturva, der bærer garantiansvaret i tilfælde af svigt. Også i disse situationer reparerer Katveturva udstyret for egen regning.

Katveturva tilbyder også forhandleren installationspakker til faste priser, håndterer installationen samt leverer en detaljeret installationsrapport med billeder.