Løsninger

Sikkerhedsløsninger til køretøjer som tjenesteydelser.

Sammensæt selv en passende løsning for at forbedre sikkerheden. Du kan købe ekstra funktioner, efterhånden som dine behov vokser.

Blindvinkelkameraer →

Blindvinkelkameraer med billeder i HD-kvalitet og 36 måneders garanti til tung erhvervstransport på landevej, havne, fabrikker og byggepladser.

Sikkerhedskameraer →

Sikkerhedskamerasystemer med lagring af optagelser 24/7 - forbedrer førerens retssikkerhed i tilfælde af skader, forebygger hærværk og indbrud på byggepladser samt strømliner arbejdsledelsen og sparer omkostninger.

Importører af køretøjer og maskiner →

Til køretøjs- og maskinimportører tilbyder vi den nyeste teknologi inden for kamerainstallationer i HD-kvalitet, 36 måneders garanti og 100% garantiansvar, hvor vi i tilfælde af fejl sørger for fejlfinding og reparation af kamerasystemer på stedet hos kunden.

Installation og service →

Vores installations- og vedligeholdelsesydelse leveres on-site hos kunden - også på byggepladser. Udgangspunktet for vores installations- og vedligeholdelsesydelse er, at service- og installationsarbejdet udføres, mens køretøjet i forvejen er på stedet. Vi servicerer også om aftenen og i weekenden.

Turva360 - en cloud-tjeneste →

Turva360 er en alsidig videoovervågningssoftware, hvorigennem kunderne kan se video i realtid fra køretøjernes og de vejgående maskiners kamerasystemer samt hente videooptagelser efter behov. Kunden kan også bruge en lettilgængelig mobilapplikation, som kan downloades fra Androids Play Store og Apples iStore.

Leasing →

Vores løsninger tjener hurtigt sig selv hjem. Udstyret kan erhverves ved en 36 måneders leasingaftale, så anvendelsesprisen bliver delt op i mindre rater over længere tid. Efter 36 måneder slutter kontrakten automatisk, og du kan løskøbe systemet for det, der svarer til 1 måneds leje.