Løsninger

Kamera- og sikkerhedsløsninger til køretøjer.

Sammensæt selv en passende løsning for at forbedre sikkerheden. Du kan tilføje ekstra funktioner, efterhånden som dine behov vokser.

Blindvinkelkameraer →

Blindvinkelkameraer med billeder i HD-kvalitet og 36 måneders garanti til tung erhvervstransport på landevej, havne, fabrikker og byggepladser.

Overvågningskameraer →

Overvågningskamerasystemer med lagring af optagelser 24/7 - forbedrer førerens retssikkerhed i tilfælde af skader, forebygger hærværk og indbrud på byggepladser samt strømliner arbejdsledelsen og sparer omkostninger.

Importører af køretøjer og maskiner →

Til køretøjs- og maskinimportører tilbyder vi den nyeste teknologi inden for kamerainstallationer i HD-kvalitet, 36 måneders garanti og 100% garantiansvar, hvor vi i tilfælde af fejl sørger for fejlfinding og reparation af kamerasystemer på stedet hos kunden.

Installation og service →

Vores installations- og vedligeholdelsesydelse leveres on-site hos kunden - også på byggepladser. Udgangspunktet for vores installations- og vedligeholdelsesydelse er, at service- og installationsarbejdet udføres, mens køretøjet i forvejen er på stedet. Vi servicerer også om aftenen og i weekenden.

Turva360 - en cloud-tjeneste →

Turva360 er en alsidig videoovervågningssoftware, hvorigennem kunderne kan se video i realtid fra køretøjernes og de vejgående maskiners kamerasystemer samt hente videooptagelser efter behov. Kunden kan også bruge en lettilgængelig mobilapplikation, som kan downloades fra Play Store og App Store.

Leasing →

Vores løsninger tjener hurtigt sig selv hjem. Udstyret kan erhverves ved en 36 måneders leasingaftale, så anvendelsesprisen bliver delt op i mindre rater over længere tid. Efter 36 måneder slutter kontrakten automatisk, og du kan løskøbe systemet for det, der svarer til 1 måneds leje.