Løsninger

Sikkerhedskameraer

Vare- og ADR-transport

Forrudekameraet sikrer førerens retssikkerhed i skadessituationer og overvåger køretøjets front om natten. Forrudekameraet gemmer videooptagelser på en optageenhed.

Systemet gemmer videooptagelser fra 1-8 kameraer af køretøjets omgivelser / lastrum. Videooptagelsen gemmes afhængigt af de valgte omstændigheder 80-800 timer. Optageren har også en bred vifte af ekstra funktioner, GPS-position, førerens nødknap, portsensorer samt kollisionssensorer og alarmer. Optageren fungerer 24/7 og sørger for førerens sikkerhed og beskytter køretøjet mod hærværk og indbrud, også når køretøjet er parkeret. Systemet har en intelligent batterialarm, der automatisk slukker i tilfælde af for lav batterispænding.

Lastrumskamera overvåger sikkerheden i Lastrummet.

Dørføleren giver alarm til både føreren og kørselsarrangøren eller hvis det er nødvendigt, til vagtselskabet, hvis døren åbnes på det forkerte tidspunkt eller døren forbliver åben.

Førerens nødknap sender en besked til kørselsarrangøren eller vagtselskabet i en nødsituation.

Spejlkameraer og bageste kamera optager billeder af tankbilens omgivelser.

Busser

Forrudekameraet sikrer førerens retssikkerhed i skadessituationer. Forrudekameraet gemmer videomateriale på en optageenhed.

Systemet gemmer videooptagelser fra 1 til 16 kameraer af bussens indre og køretøjets omgivelser / det indre af køretøjet rundt og / Videooptagelsen gemmes afhængigt af de valgte omstændigheder 80-800 timer. Optageren har også en bred vifte af ekstra funktioner, GPS-position, førerens nødknap, portsensorer samt kollisionssensorer og alarmer. Optageren fungerer 24/7 og sørger for førerens sikkerhed og beskytter køretøjet mod hærværk og indbrud, også når køretøjet er parkeret. Systemet har en intelligent batterialarm, der automatisk slukker i tilfælde af for lav batterispænding. Cloud-tjenesten Turva360 - muliggør realtidshåndtering og download af busvideooptagelser og realtidsvideo. Videooptagelser i realtid gør det muligt at videoovervåge bussens indre 24/7 for eksempel fra vagtselskabets kontrolrum.

Interne kameraer til at lave optagelser i HD-kvalitet af bussens indre. Kameraet ved fordøren har blandt andet en ekstra funktion, der gør det muligt for føreren i en nødsituation at aktivere videooptagelse af en samtale i tilfælde af en trussel.

Førerens nødknap sender en besked til kørselsarrangøren eller vagtselskabet i en nødsituation og vagtselskabet kan åbne et videolink i realtid til bussens interiør.

Teleskoplæsser

Optagelsessystem til dokumentation af containerhåndtering. Videooptagelser fra maskinens kran- og frontkamera gemmes i HD-kvalitet og gemmes afhængigt af de valgte omstændigheder over 3 måneder. Videooptagelsen gemmes med tidsstempel og det er nemt at gennemse flere måneders optagelser med turva360 - servicen med mobil app og en webbrowser.

Kameraer monteret på kranarmen dokumenterer al håndtering af containere.

Gravemaskine

24/7 videooptagelse af byggepladsen fra vejgående maskiners HD-kameraer. Videooptagelsen gemmes afhængigt af de valgte omstændigheder 80-800 timer. Man kan slutte 1-4 kameraer til systemet. Systemet gør det muligt for byggepladsledelsen at følge byggepladsen i realtid via en mobil app, samt sikre sikkerheden for føreren, der arbejder alene. Om natten overvåger systemet byggepladsen for tyveri og hærværk.

Udstyret med to IR dioder er HD-kameraerne placeret foran på den vejgående maskines tag pegende fremad og bagud, så de kan spare arbejdsledelsen tid og rejseudgifter samt aften- og natteovervågning på byggepladsen for hærværk og tyveri.

Sikkerhedskameraer til arbejdskørsel

Lastbilens sikkerhedskamerasystem forbedrer førerens sikkerhed og retsbeskyttelse i skadestilfælde. Sikkerhedskamerasystemet forebygger hærværk, tyveri og skader samt afklarer skadessituationer nemt og hurtigt.

Grundpakken indeholder en HD-optager til køretøjet, HD-kamera til forruden, og udvidelsesmuligheder med yderligere tre andre kameraer.

Det er muligt at udvide med blandt andet sikkerhedskameraer på begge spejle, bagenden, lastrummet eller hængeren. Det er muligt at tilslutte kameraerne til førerens skærm, så denne kan drage fordel af kameraerne under kørsel og se hele vejen rundt om køretøjet ved standsning.

Det er også muligt at udvide pakken med en nødknap i førerhuset, som når den aktiveres automatisk sender et nødsignal til firmaets kørselsansvarlige, vagtselskabet og en særligt udpeget kontaktperson. Systemet optager og overvåger bilens omgivelser, også når bilen holder stille ved aften og nattetid. Systemet har en intelligent batterialarm, der automatisk slukker for kameraovervågningen, hvis batterispændingen bliver for lav.

Transportfirmaet får adgang til den brugervenlige applikation via en webbrowser og en mobilapp, hvormed man kan se videooptagelser fra køretøjets kamera i realtid og hente optagelser fra alle kameraer op til tre måneder tilbage.

Som ekstra funktion er det muligt at tilføje blandt andet dørfølere, som i tilfælde af at døren bliver åbnet, sender automatisk alarm til føreren, vagtselskabet og / eller kørselsarrangøren om at åbne et video-link.

Videooptagelser fra køretøjets aktuelle bak- og blindvinkelkameraer, kan også bruges under tilsyn af køretøjet. Løsningen er nem at installere også i den eksisterende flåde.

Ved 36 måneders leasing starter prisen på 390 DKK / måned / moms 0. Restværdi 400 DKK.

Bed om et tilbud!

 

Sikkerhedskameraer til jordflytningsmaskinen

Pakken indeholder 2 stk. HD-kameraer til tagmontering på den vejgående maskine til at filme maskinens omgivelser samt konstant at gemme videomateriale 24/7. Systemet har en intelligent batterialarm, der automatisk slukker for kameraovervågningen, hvis batterispændingen bliver for lav.

Kunden får adgang til den brugervenlige applikation via en webbrowser og en mobilapp, hvormed man kan se videooptagelser fra køretøjets kamera i realtid og hente optagelser fra alle kameraer op til tre måneder bagud.

Som ekstra funktion er det muligt at tilføje blandt andet bevægelsessensor eller dørfølere og automatisk alarm med besked til virksomhedens kontaktperson eller et vagtselskab.

Eksisterende videokameraer på den vejgående maskine kan også bruges i overvågningen. Løsningen er nem at installere også i den eksisterende flåde. Installation til nuværende flåde kan også hurtigt udføres på byggepladsen.

Ved 36 måneders leasing starter prisen på 390 DKK / måned / moms 0. Restværdi 400 DKK.

Bed om et tilbud!

 

Særlige behov

Sikkerhedskameraløsninger kan skræddersys helt efter kundens behov for eksempel til teleskoplæssere og kraners håndtering af containere havnemiljøet og dokumentation i forbindelse med tilstandsrapporter eller overvågning af kølecontainere.