Løsninger

Turva360 cloud-tjeneste

Køretøjets videobillede på din mobil eller webbrowser.

Turva360 er en cloud-tjeneste, der gør det muligt at kan du se video i realtid fra køretøjernes og de vejgående maskiners kameraer, samt efter behov se op til 800 timers gemte videooptagelser. Derudover kan du downloade optagelserne til din mobil eller desktop, samt se køretøjets hastighed og GPS-placering i realtid.

Hent mobilapplikationen i Google Play eller i App Store!

Vagt360 kan downloades som app til din mobil eller benyttes i webbrowser via adressen Vagt360.com. Prisen for Vagt360 er 99 DKK per måned per køretøj.

Den månedlige pris for tjenesteydelsen inkluderer et ubegrænset antal brugerkonti i skyen, mobileapps og web-id’er til alle virksomhedens brugere samt brugersupport og brugervejledning og vedligeholdelse af tjenesteydelsen.

Ofte stillede spørgsmål

Brug af tjenesteydelsen forudsætter køretøjers og vejgående maskiners brug af en Katveturva lagringsenhed og et SIM-kort. Når lagringsenheden er installeret på køretøjet eller den vejgående maskine, vil du automatisk modtage brugeroplysninger per e-mail og instruktioner til at komme i gang med tjenesten.

Denne service kan også bruges i ældre køretøjer.

Ja, det er det. Loven om kameraovervågning specificerer ikke i hvilke situationer, kameraovervågning er forbudt eller tilladt. Der bør altid være en tilstrækkelig grund til kameraovervågning. Der er rigeligt med grunde til at opbevare optagelser fra køretøjer og vejgående maskiner; for eksempel forbedring af arbejdssikkerhed, forbedring af førerens retsbeskyttelse og forebyggelse af skader og tyveri.

Løsninger med sikkerhedskameraer er også til fordel for føreren. For eksempel optagelser fra sikkerhedskameraet fungerer som en garant for førernes retssikkerhed i trafiksituationer. Vores kunder har flere eksempler på, hvordan en fører, der oprindeligt havde fået skylden for en hændelse, ved hjælp af optagelser kunne påvise at have handlet korrekt og at skylden lå hos modparten.

Løsninger med sikkerhedskameraer sikrer også føreren, der arbejder alene. I 2019 var en kunde ude for en sag, hvor lederen forsøgte at få kontakt med maskinens fører for derefter ved hjælp af realtid videooptagelsen at opdage, at maskinen var på stedet og at føreren var kommet noget til. Lederen skyndte sig hen til stedet og fandt føreren, der var ramt af sygdom.

Det er muligt at slukke for optagelse i områder, hvor det er fuldkommen forbudt at filme. Føreren har en afbryder, som han kan stoppe optagelsen med.

Der oprettes et analyseregister for optagelser fra overvågningskameraet. I forbindelse med ibrugtagningen leverer Katveturva en færdig beskrivelse af kameraovervågningsregistret til kunden.

Køretøjet og den vejgående maskine skal udstyres med mærkat, der signalerer videoovervågning. Katveturva leverer mærkater i forbindelse med installationen.