Jobs

Strategisk mødebooker

Virksomheden
I sommeren 2010, på en finsk parkeringsplads, blev en lille pige ramt af en bakkende lastbil, chaufføren havde orienteret sig som han skulle, men de blinde vinkler gav ham ikke en
chance.

Hændelser som denne og mange andre blindvinkelsulykker i trafikken, på byggepladser, fabrikker og havne, var med til grundlæggelsen at Katveturva i Finland. Katveturva er finsk og betyder ‘’mere sikkerhed’’.

Vi arbejder med at gøre de danske veje og byggepladser mere sikre, og den måde vi gør det på, er ved at producere højkvalitets kamera- og overvågningssystemer.

Med virksomhedens ildsjæle og et godt købmandskab, har Katveturva over 600 erhvervskunder og samarbejdspartnere som Scania og MAN buss.

Vores rejse i Danmark er lige startet og vi har brug for de helt rigtige kandidater, til at fortsætte Katveturvas succes ind i Danmark.

Jobbet og forventninger
Som strategisk mødebooker hos Katveturva har du allerede erfaring med mødebooking til B2B fra tidligere.

Vi søger en person der forstår vigtigheden af rollen og sætter en ære i at give sælgeren de bedste forudsætninger. Hos Katveturva er vi stærke sammen og et godt teamwork mellem sælger og strategisk mødebooker, kan være afgørende for om kunden siger ja. Derfor er det vigtigt at du bruger tid på at researche kunden inden du ringer, så du ved præcis hvad du skal sige.

En normal dag består af mødebooking af nye B2B kunder, samt koordinering af møderne mellem sælger og kunde. Når en kunde har fået Katveturvas system monteret, vil det være dit ansvar at hjælpe kunden i gang med IT systemet. Da vi pt. er 3 personer, vil der opstå flere tidspunkter, hvor du må holde skansen på kontoret alene, grundet du har sendt sælgeren ud til møde. Dette kræver selvstændighed og ansvar for egne KPI opnåelser.

● Erfaring med B2B mødebooking
● Teamwork
● Selvstændig og ansvarsfuld
● Opnåelse af egne KPI’er

Vi tilbyder
● Stærk grundløn og provision
● Et miljø med tillid til hinanden
● Et job med et større formål
● Karrieremuligheder i takt med at virksomheden vokser

Vil du med på rejsen, så send dit CV. til ronnie.engholm@katveturva.dk med teksten ‘’Strategisk mødebooker’’ i emnefeltet.

Arbejdsstedet vil være på Industrivej 21, 4000 Roskilde. Jobsamtaler vil blive afholdt løbende, indtil den rigtige kandidat er fundet. For mere information om jobbet, kontakt Ronnie Engholm på tlf.: 29 64 31 39

  • Upload your CV or free-form application.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, png, jpg, otf, Max. file size: 128 MB.