Jobs

Teknikker

Vi oplever en fortsat stigende efterspørgsel, på vores produkter & service.

Vi søger derfor en frisk teknikker, til at arbejde med kameraudstyr på store maskiner.

Virksomheden
I sommeren 2010, på en finsk parkeringsplads, blev en familie ramt af en bakkende lastbil, chaufføren havde orienteret sig som han skulle, men de blinde vinkler gav ham ikke en chance.
Hændelser som denne og mange andre blindvinkelsulykker i trafikken, på byggepladser, fabrikker og havne, var med til grundlæggelsen at Katveturva i Finland.
Siden vores start, er der løbet meget vand under broen, og vi arbejder ikke kun med blindvinkler, men også dokumentation af skader i forhold til vognmandens- og chaufførens retssikkerhed.

Vi samarbejder bl.a. med Scania, Nyscan og div. vognmænd.

Vores rejse i Danmark er næsten lige startet og vi søger derfor den helt rigtige kandidat.

Jobbet og forventninger
Dit arbejde bliver at montere kamera og dokumentationsudstyr på vores kunders store vogne, som har til formål at fjerne blinde vinkler og hjælpe virksomhedernes retssikkerhed.
Vores danske kontor ligger på høffdingsvej 34, 2500 Valby, men som teknikker vil du arbejde i hele landet og nogle gange med overnatning i jylland.
En almindelig arbejdsdag omfatter bl.a. samarbejde med kunden, for at sikre at deres valgte løsning opfylder deres behov. Monteringen sker hos kunden, derfor er et stort servicegen vigtigt at besidde da du vil være firmaets ansigt udadtil. Når du er klar til at køre alene rundt til vores kunder, vil der stilles en varevogn til din rådighed. Du vil referere til vores tekniske manager her i danmark, han er fra Finland, taler engelsk og er ved at lære dansk.

  • Du har almindeligt kørekort.
  • Du er fleksibel forhold til arbejdstider
  • Du er mødestabil, ansvarsfuld & serviceminded
  • Du har teknisk snilde
  • Du kan begå dig på engelsk
  • Hvis du har erfaring med at installere udstyr, som f.eks. kameraudstyr, eller andre el-installationer er det et plus men ikke et must.

Vi tilbyder
Grundløn + bonusordning
Oplæring i vores løsning/produkter
Lærerigt miljø, hvor dine ideer bliver hørt
Et job med et større formål
Mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst

Vil du med på rejsen, så send dit CV. til ronnie.engholm@katveturva.dk med teksten ‘’Teknikker’’ i emnefeltet. og jobsamtaler vil blive taget løbende sammen med Ronnie Engholm og Mika Tervamäki

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, ring til Mika Tervamäki på telefon 29 74 31 39 (han taler engelsk)

Jobansøgning

  • Upload dit CV og din ansøgning i fri form

  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, doc, docx, png, jpg, otf, Max. file size: 512 MB.