Virksomheden Katveturva

Ulykker forårsaget af tung trafik og vejgående maskiner, hvor den anden part har været en fodgænger eller let trafik, har været stærkt medvirkende årsag til grundlæggelsen af Katveturva.

Grundlæggelsen af Katveturva er stærkt inspireret af begivenheder, der fandt sted i 2010; blindvinkelulykker i fabrikker, havne, byggepladser og vejtransportsektoren i de nordiske lande, hvor flere hundrede mennesker er blevet dræbt og kommet til skade.

Fundamentet for vores aktiviteter har fra start været at give vores kunder højkvalitets kamera- og overvågningssystemer samt systemer til installation og service under hele livscyklussen.

I årenes løb har vi bemærket, at virksomhederne har et oprigtigt ønske om at investere i køretøjers og vejgående maskiners sikkerhed. Virksomheder forstår også, at investering i køretøjers og vejgående maskiners sikkerhed er en væsentlig faktor for forbedring af de ansattes arbejdsglæde og velfærd for ikke at tale om omkostningsbesparelserne.

På lidt over fire år er vi blevet en af ​​de førende aktører i branchen i de nordiske lande. I dag opererer vi lokalt i Finland og Danmark og har over 900 erhvervskunder i Finland, Danmark, Sverige og Norge.

Rejsen er lige begyndt, og det daglige arbejde med at gøre vejgående maskiner, havne, fabrikker, byggepladser og offentlig transport mere sikker fortsættes. Et køretøj ad gangen.